You are here: membersHazel KangBlog

Als je wilt afvallen met de hometrainer

 

Stationaire fiets

Als u op zoek bent naar de beste oefening om af te vallen, dan is dit type fiets zonder twijfel een van de meest gebruikte sportinstrumenten ter wereld, omdat het wordt beschouwd als een optimale methode om af te vallen of gewoon om fit en gezond te blijven. Het is ideaal voor het uitvoeren van een huishoudelijke activiteit, zozeer zelfs dat het tegenwoordig in bijna alle huizen aanwezig is alsof het een normaal elektrisch apparaat is.

Voor degenen die comfortabel en privacy willen trainen in hun eigen huis, kun je een goedkope statische fiets kopen , die zich kan aanpassen en voldoen aan de meest veeleisende mensen die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en erin slagen dezelfde sensaties te bieden als de sportschool.

Dit type fietsen is ideaal voor het ontwikkelen van drie hoofdfuncties: als initiële warming-up, als werkwijze voor diegenen die op een uiterst geleidelijke manier willen sporten, of als instrument om vet te verbranden dankzij aërobe activiteit.

 

De hometrainer is voorstander van cardio-circulatie en dus van de mogelijkheid om spierweefsel van zuurstof en voedsel (glucose, vetzuren) te voorzien. Aëroob werken is het meest geschikt om af te vallen, omdat u hierdoor meer calorieën uit afgezette vetten kunt gebruiken, waardoor u een mooier en harmonischer lichaam krijgt en een betere algemene toon.

De meest effectieve manier om af te vallen is door de hartslag te controleren, ervoor te zorgen dat u zich in het juiste bereik bevindt om vet te verbranden en dit de beste oefening voor gewichtsverlies te maken . Om dit te bereiken, moeten we eerst de maximale hartslagdrempel vinden, om deze te berekenen, moeten we onze leeftijd aftrekken van 220 slagen per minuut (hsm), dat wil zeggen, als je 30 jaar oud bent, zou de berekening 220-30 zijn, waardoor een resultaat van 190 hsm van maximale hartslag.

Intervaltraining is de meest efficiënte vetverbrandingsoefening. Met dit type training kunt u trainen binnen een passend hartslagbereik van 65% -85%, waarbij u niet alleen erin slaagt vet te verbranden tijdens het sporten, maar ook erin slaagt om continu vet te verbranden nadat u klaar bent met trainen, terwijl uw lichaam hij herstelt.

De meest gebruikte oefening voor beginners van hometrainers is om een ​​training van 30 minuten uit te voeren met 65-70% van de maximale hartslag, waarbij het lukt om ongeveer 300 calorieën te verbranden, met als uiteindelijk doel het gewicht onder controle te houden en vet te verbranden.

Het blijkt een zeer effectief instrument te zijn, dat een groot aantal voordelen biedt: verbeterde ademhaling, geleidelijke vergroting van de longcapaciteit, verbeterde bloedcirculatie, verminderde ontsteking van de benen, stimuleert het drainerende effect van vloeistoffen, versterkt de spieren van het onderste deel maar ook die van het bovenlichaam.

 

  1. Fitness
  2. health
  3. sports

Comments on this entry

There are no comments at this time.

Add a comment

Please keep comments relevant to this entry.

Line breaks and paragraphs are automatically converted. URLs (starting with http://) or email addresses will automatically be linked.