You are here: membersBlake Middleton JrBlog

Calciumcaseinaat, wat is het nut om het voor het slapengaan in te nemen

Het calciumcaseinaat is het melkeiwit dat dient als voedingssupplement voor bodybuilding en spieropbouw en is ook geschikt voor mensen met lactose-intolerantie. Soms is het beter om het voor het slapengaan in te nemen om ontkalking van de botten te voorkomen, maar het is ook mogelijk om het 's morgens in een gehydrolyseerde vorm op te nemen.

Calciumcaseinaat

Het is een eiwit van dierlijke oorsprong, het belangrijkste bestanddeel van koemelk. Het heeft de eigenschap de eiwitsynthese te bevorderen omdat het de stofwisseling van aminozuren vertraagt. Calciumcaseinaat zit in koemelk die we normaal consumeren.

Zeer rijk aan glutamine ac houdt het aminozuurniveau tijdens de slaap stabiel en voorkomt dat het lichaam 's nachts essentiele sporenelementen mist.

Waar is het voor

?     Vertraag het metabolisme van aminozuren.

?     Help om meer spieren te hebben.

?     Verbeter de eiwitverhouding.

?     Als voorloper van glutamaat.

?     Stimuleer celgroei.

Calciumcaseinaat voor het slapengaan

Het idee is om het in te nemen voordat je naar bed gaat, omdat calciumcaseinaat op deze manier meer voordelen en eigenschappen heeft.

De belangrijkste functie in het menselijk lichaam is om het lichaam te helpen een goed niveau van aminozuren en eiwitten te behouden tijdens de rusturen.

Omdat je 7 tot 8 uur niets eet, en gezien het feit dat het groeihormoon om middernacht piekt, is het essentieel om alle essentiele voedingsstoffen te leveren om de spieren te laten groeien.

Caseine innemen voor het slapengaan maakt het voor uw lichaam gemakkelijker om veel meer eiwitten en spierglucose te hebben, wat op de lange termijn een spieropbouwend en versterkend effect heeft op het bindweefsel van de gewrichten.

Neem calcium of glutamine caseinaat

Beide elementen zijn compatibel en elk heeft zijn functie. Aan de eigenschappen van calciumcaseinaat moeten de voordelen worden toegevoegd aminozuren met glutamine . Dit voorkomt spierverslechtering 's nachts, wanneer u slaapt, terwijl het ook het groeihormoon verhoogt. Dat is het antwoord op wat l-glutamine 500 is, moet worden gezegd dat het als een antikatabool supplement, dat de vernietiging van spierweefsel en vezels waaruit het bestaat, voorkomt, om de energie te verkrijgen die het lichaam nodig heeft door de hoeveelheid cortisol op spierweefsel te vergroten.

Verschillen tussen calciumcaseinaat en caseine

Calciumcaseinaat is een eiwit dat aanwezig is in de caseinesamenstelling, maar om het vrij te krijgen, moet het worden verwerkt.

Magere melk wordt over het algemeen gebruikt om deze elementen te scheiden. Zodra de caseine uit de melk is geextraheerd, wordt calciumhydroxide toegevoegd om de oplossing op te lossen, dat wil zeggen om de onoplosbare caseine om te zetten in oplosbaar. Hiervoor is het noodzakelijk om de pH te verhogen op hetzelfde moment dat het calciumhydroxide wordt opgenomen. Als deze stap eenmaal is uitgevoerd, is het nodig om het mengsel te drogen om het zogenaamde te krijgen " calciumcaseinaat ".

Caseinaat of micellaire caseine?

Door de chemische processen waaraan het gehydrolyseerde caseine wordt blootgesteld, is het mogelijk om de oplosbaarheid te verbeteren en de tijd dat het in het lichaam achterblijft te verminderen. Dit verslechtert de synthese van aminozuren en daarmee de bijdrage aan de bloedbaan.

?     Caseine houdt 7 tot 8 uur aan in het lichaam.

?     Calciumcaseinaat blijft tussen 2 en 3 uur.

Als u op zoek bent naar een langwerkend voedingssupplement, is het beter om caseine te nemen. Het bevordert de ontwikkeling van spieren en vertraagt ??het spierkatabolisme.

Als je na de training de hoeveelheid eiwitten en aminozuren wilt aanvullen is calcium caseinaat beter. Het zorgt voor meer spieranabolisme, dat wil zeggen dat het het lichaam in staat stelt sneller moleculen op te bouwen uit de ingenomen voedingsstoffen.

Is proteine caseinaat hetzelfde?

U vindt referenties waar ze onder verschillende namen naar hetzelfde product verwijzen. Het caseinaat-eiwit is hetzelfde element dat de vertering uit melk vertraagt. Het is een supplement voor het lichaam Aangezien het lichaam niet van nature bereid is om caseine op volwassen leeftijd te verwerken, kan er een toename van slijm optreden die normaal ademen verhindert. De snelheid van astma, rhinitis, sinusitis en luchtwegaandoeningen is hoger bij consumptie in grote doses.

Om melk of wei-eiwit te verwerken, is het ook nodig om een ??groot deel van de antilichamen te mobiliseren, omdat het werkt als een antigeen, een stof die een immuunrespons produceert en antilichamen aanmaakt om het aan te vallen.

Dit veroorzaakt soms een afname van de afweer van het lichaam, waardoor u kwetsbaarder wordt voor verkoudheid of infecties en voor de aanval van ziekteverwekkers en veelvoorkomende virussen.

U heeft ook meer kans op allergieen omdat het immuunsysteem verzwakt is.

Bij hoge doses caseine of calciumcaseinaat hebben mensen met nieraandoeningen meer kans op nierfalen. Omdat de nierfunctie verhoogd is tijdens de caseinaatinname, is het waarschijnlijk niet geschikt voor u als u lijdt aan een of andere vorm van nierziekte, tenzij een specialist dit aanbeveelt.

Gebruik en dosering

?     Tussen 20 en 30 g. bijgewerkt.

Om het elke dag te eten, moet je het mengen met een smoothie of melk. Het lost dus goed op en je kunt het lekker drinken. De ideale toepassingen zijn voor het slapengaan, waarbij de dosis calciumcaseinaat 's nachts wordt ingenomen, hoewel u uw routine kunt veranderen en deze' s morgens kunt innemen, hoewel dit minder voordelen heeft.

Moet ik BCAA's en caseinaatproteine nemen?

Je kunt ze overdag of afwisselend nemen, het ene seizoen de bcaa en een ander caseinaat.

Het ideaal om spieren op te doen is om deze twee voedingssupplementen elke dag te gebruiken, maar het is duidelijk dat ze allemaal kosten met zich meebrengen, dus misschien wilt u er maar een nemen om minder geld uit te geven.

Als je BCAA's en calcium of caseine caseinaat combineert, neem ze dan als volgt:

?     BCAA voor training.

?     Wei-eiwit (caseine of caseinaat) 30 minuten na de training.

?     Glutamine 's nachts.

?     Een andere optie is om calciumcaseinaat voor het slapengaan in te nemen in plaats van glutamine.

Als u de twee soorten eiwitsupplementen niet wilt combineren, kunt u het nemen, want het bevat ook valine, leucine en isoleucine, dwz vertakte of S-aminozuren BCAA .

ybuilders en atleten die spiermassa willen opbouwen, dus caseine is hetzelfde als caseinaat.

Bijwerkingen

?     Verhoogd darmslijm.

?     Verminderde lichaamsafweer.

?     Nieraandoeningen.

?     Allergiesymptomen.

?     Reumatoide artritis.

?     Chronische vermoeidheid.

?     Otitis.

?     Buikpijn

Een van de bijwerkingen van calciumcaseinaat is het veroorzaken van meer slijm. Wanneer het wordt ingenomen en in contact komt met maagzuren, wordt het een dikke oplossing die moeilijk te verteren is. Dit resulterende product is plakkerig en blijft gehecht aan het slijmvlies en de membranen van de darm.

  1. bodybuilding

Comments on this entry

There are no comments at this time.

Add a comment

Please keep comments relevant to this entry.

Line breaks and paragraphs are automatically converted. URLs (starting with http://) or email addresses will automatically be linked.